Start > Uncategorized > Wandelen in Turkije 22 september – 8 oktober 2011

Wandelen in Turkije 22 september – 8 oktober 2011

Beste wandelliefhebber,Direct of indirect hebben we begrepen dat je interesse hebt in deelname aan de 17-daagse avontuurlijke wandelreis van 22 september t/m 8 oktober 2011 over het Turkse deel van de Sultan’s Trail, een nieuw langeafstandswandelpad van Wenen naar Istanbul. Deze reis gaat van de Bulgaarse grens tot de stad Istanbul; in totaal ruim 330 km. Dit komt neer op 22 à 26 km lopen per dag. Doel is de markering, die vorig jaar is aangebracht, verder te perfectioneren. Maximum aantal deelnemers is 18.Heen- en terugreis
De heenreis met Turkish Airlines van Schiphol naar Istanbul is gezamenlijk op 22 september. We vliegen de 8 oktober weer naar Amsterdam. Je kunt zelf bepalen of je later teruggaat; dan de gewenste vertrekdatum z.s.m. doorgeven aan info@sultanstrail.comTip: als je wilt uitrusten kun je bijvoorbeeld een paar dagen aan het strand van Antalya gaan liggen, dit is met de bus goed bereikbaar. Ook het prachtige Istanbul zelf is uiteraard extra vakantiedagen waard.Mocht je langer in Turkije willen blijven dan kan Aksiyon Reizen in Haarlem (023-5425293) in de meeste Turkse steden een betaalbaar hotel voor je reserveren. Vermeld in welke stad je hoeveel nachten wilt blijven. Zij reserveren dan voor jou en sturen de bijbehorende factuur naar je huisadres.

Aankomst en eerste dagen
We worden de 22e op het vliegveld van Istanbul opgewacht en gaan gezamenlijk met de bus naar Edirne

Er is daar een hotel gereserveerd. De 23e gaan we met de bus naar de Bulgaarse grens en lopen dan terug naar Edirne. Na nog een nacht in hetzelfde hotel lopen we naar de eerste overnachtingsplek een dorp verderop.Markeren en promotie
Deze tocht is vooral een vakantietocht, dus… genieten staat voorop!Daarnaast gaan we tijdens het lopen dit deel van de Sultan’s Trail nog beter markeren. Er gaan stickers, mallen en spuitbusjes verf mee. Iedereen die dat leuk vindt kan hier een steentje aan bijdragen.

Om de Sultan’s Trail verder te promoten vragen we jullie ook of je bijvoorbeeld een weblog bij wilt houden of een stukje kunt schrijven voor een (lokale) krant of tijdschrift over je wandelavonturen in Turkije.

KostenWe zullen afwisselend in eenvoudige hotels, pensions en in onze eigen tent slapen (dus: tent, matje en slaapzak mee!). Bagage wordt vervoerd.

De kosten voor deelname zijn € 949.

Dit is inclusief Nederlandstalige gids, vlucht, transfer van vliegveld naar Edirne, acht hotelovernachtingen, 2 keer bij gastgezinnen overnachten en 5 keer kamperen, alle ontbijten en bagagevervoer. Een Sultan’s Trail wandel paspoort en een gedrukte wandelgids van Turkije is ook bij de prijs inbegrepen.

De andere kosten zijn voor eigen rekening (lunches, avondeten en drankjes). Eten is in Turkije goedkoop; we maken een pot waaruit de gezamenlijke kosten worden betaald.We hopen je zo voldoende geïnformeerd én geïnspireerd te hebben. We gaan proberen voor alle meewandelaars nog een ontmoeting vooraf te organiseren in Haarlem. Als je meewilt geef dit dan z.s.m. aan Sedat door, want vol is vol. Graag naast NAW-gegevens meteen ook je paspoortnummer, geldigheid van je paspoort en je volledige voornamen vermelden i.v.m. reservering ticket.Je reservering is definitief na overmaking van het totale bedrag (of een aanbetaling van € 250) op rekeningnummer van Natuurlijk Reizen. www.natuurlijkreizen.nl Bij annuleren tot 21 juli 2011 krijg je je geld terug minus € 22,95 lidmaatschapsgeld voor de stichting Sultan’s Trail. Bij latere annulering brengen we € 375 in rekening.Hartelijke wandelgroet,Sultan’s Trail

Tel: 0624 107852

Email:  sedatcakir@gmx.com

  • natuurlijkreizen@gmail.com

www.sultanstrail.com

Uncategorized

  1. Nog geen reacties.
  1. Nog geen trackbacks.
Je moet ingelogd zijn om te reageren.